Word handelsagent voor History & Heraldry cadeau-artikelen!

ID: 34101

History & Heraldry, opgericht in 1996, is wereldmarktleider in het ontwikkelen, produceren en distribueren van impulsproducten.

Établir un contact

Vous souhaitez contacter le fabricant et demander l'offre de l'agence ? Alors, vérifiez maintenant.

Het succes van History & Heraldry is gebaseerd op uniek design, innovatie en eigen productie van hun impulsproducten met een sentimentele waarde. Ruim 450 collega’s zorgen voor meer dan 70.000 tevreden retailers die vertrouwen op de kwaliteit en innovatiekracht van het uitgebreide assortiment van History & Heraldry.

 

Wereldwijd wordt elke seconde een H&H-item verkocht wat goed is voor 40 miljoen verkochte artikelen per jaar. Bekijk voor meer informatie ook hun website: www.hh-benelux.nl.

 

History & Heraldry zoekt voor de regio Noord-Nederland een handelsagent en biedt deze een aantrekkelijk financieel aanbod! Onder het takkenpakket vallen o.a. het onderhouden en uitbouwen van de bestaande klantenportfolio en het acquireren van nieuwe klanten.

 

Jouw profiel:

Je bent een echte verkoper met een vriendelijke, zelfverzekerde en verzorgde uitstraling; Je werkt zelfstandig, gestructureerd en efficiënt; Je bezit uitstekende communicatieve- en onderhandelingsvaardigheden.

 

Geïnteresseerd? Neem voor meer informatie contact op met Erik van Hooff via 06-133 692 68 of mail: erik.van.hooff@hh-benelux.nl.

Assortiments et produits

Maison et vie:  Cadeaux, articles de cadeaux, Décoration intérieure, accessoires de maison

Modes, sport, accessoires:  Accessories

Groupes de clients et groupes cibles

Grande surface, Distributeurs

Territoire de vente

Netherlands (Northern region)