Gezocht: handelsagenten in detailhandel voor horloges, ........

ID: 34365

Holzkern zoekt ervaren en gemotiveerde handelsagenten in de detailhandel in Nederland die hun horloges, juwelen en accessoires in de Nederlandse......

Établir un contact

Vous souhaitez contacter le fabricant et demander l'offre de l'agence ? Alors, vérifiez maintenant.

Holzkern is een snel groeiend modemerk met een focus op horloges, sieraden en accessoires. Tijdens de sterke groei van ons 6-jarig succesverhaal hebben wij meer dan 1 miljoen klanten in bijna honderd landen wereldwijd bediend en hebben wij meer dan 150 mensen in dienst. Met meer dan duizend producten is elk product uniek dankzij de individuele houtnerf en steenstructuur.  

 

Wij bieden een innovatief en breed assortiment horloges, dames- en herensieraden, zonnebrillen en unieke handtassen van hout en steen. Kijk op onze website voor meer informatie: https://www.holzkern.com/nl.

 

Holzkern is op zoek naar ervaren en gemotiveerde handelsagenten in de detailhandel in Nederland, die de naamsbekendheid van Holzkern naar een volgend niveau willen tillen. Als je geïnteresseerd bent, wacht je bij Holzkern een competitief en aantrekkelijk vergoedingsmodel.  

 

Jij bent verantwoordelijk voor proactieve acquisitie van nieuwe distributeurklanten in jouw verkoopgebied, ondersteuning van actieve bestaande klanten en intensivering van partnerschappen.

 

Jouw profiel:  

-Minstens 5 jaar werkervaring in een soortgelijke functie;

- Gemotiveerde en succesgerichte werkwijze;

-Focus op verkoopgerichte ondersteuning van respectieve klanten;

-Passie voor actief verkopen;

-Bereidheid tot veel reizen en flexibiliteit;

-Vriendelijke en competente sociale vaardigheden;

-Bestaand netwerk van distributeurs en partners op het gebied van horloges, sieraden en accessoires is een pré.

 

Bij Holzkern werken we op gelijke voet als één team met een sterk saamhorigheidsgevoel en gemeenschappelijke doelen. We bieden enorm potentieel en groeimogelijkheden voor ons merk, professioneel verzorgde opleidingen, moderne infrastructuur met eenvoudige werkprocedures.

 

Geïnteresseerd? Neem contact op met Paul Kaltenbach via paul@holzkern.com.

Assortiments et produits

Maison et vie:  Bijoux, métaux précieux, pierres précieuses

Modes, sport, accessoires:  Accessories

Groupes de clients et groupes cibles

Grande surface, Commerce de détail (avec des points de ventes ou agences), Commerce de détail (sans points de ventes ou agences), Commerce de détail spécialisé

Territoire de vente

Netherlands