zelfstandige vertegenwoordiger retail - vloermatten - Nederland

ID: 34771

We zijn op zoek voor de distributie van onze Home & Living-collecties inclusief het merk wash+dry naar een zelfstandige vertegenwoordiger in Nederland

Établir un contact

Vous souhaitez contacter le fabricant et demander l'offre de l'agence ? Alors, vérifiez maintenant.

Wij zijn een internationaal bedrijf gespecialiseerd in productie en de verkoop van allerlei soorten vloermatten van hoge kwaliteit.

We zijn op zoek voor de distributie van onze Home & Living-collecties inclusief het merk wash+dry naar een zelfstandige vertegenwoordiger voor ons B2B-kanaal in Nederland.

Onze beoogde klanten zijn hoogwaardige detailhandelaren en onlinehandelaren in vele bedrijfssectoren. Aanverwante producten zijn bijvoorbeeld keukenaccessoires, meubels, geschenken en huis- en woontextiel. Als u dit als vertegenwoordiger al in uw assortiment heeft, dan kunt u uw klanten een extra aantrekkelijk product aanbieden.

We zoeken ervaren partners met de juiste ervaring in de Retail sector en een voorliefde hebben aan hoogwaardige producten. 

Wij bieden een aantrekkelijk, veelzijdig productassortiment op het gebied van vloermatten en vloerkleden, een gemotiveerd backoffice-team, een aantrekkelijk salaris op provisiebasis, maar ook een klantenbestand.

U kunt afwisselend en zelfstandig werk verwachten, in een internationaal bedrijf. Als u van contact met mensen houdt en graag onderweg bent en zich thuis voelt in de branche en gekenmerkt worden door een uitgesproken klant- en servicegerichtheid, neem dan contact met ons op!

Contactpersoon:

Angela Seisl 
aseisl@kleen-tex.com

Kleen-Tex Industries GmbH
Fürholzl 2
A-6341 Ebbs
T +43 5372 61380-09
www.wash-and-dry.eu

Assortiments et produits

Maison et vie:  Textiles de maison, domestiques, Décoration intérieure, accessoires de maison, Tapis et moquette

Groupes de clients et groupes cibles

Commerce de détail (avec des points de ventes ou agences), Commerce de détail (sans points de ventes ou agences), Commerce de détail spécialisé

PDF Download: Veuillez vous connecter et rechercher l'annonce par ID pour télécharger le PDF.

Territoire de vente

Nederland